Koy TalliPark

 

Koy Talliparkiin on rakennettu Premium-luokan 5 metriä korkeita tiloja moneen eri käyttötarkoitukseen. Tilojen koot alkavat 35m2 ja neliöhinnat vain 1290e / m2. Jos etsit vapaa-ajan laitteille tai yrityksesi tarpeisiin korkealuokkaista, siistiä ja kustannuksiltaan järkevää tilaa, ne löytyvät Koy TalliParkista, näkyvältä paikalta IdeaParkin vierestä.

 

Tilat ovat Pirkanmaan parhaalla ja näkyvimmällä paikalla IdeaParkin viereisellä alueella, jossa vierailee vuosittain yli 7 miljoonaa kävijää. Talliparkista on Tampereen keskustaan vain 15 minuutin ajomatka ja hyvät suorat bussiyhteydet kulkevat tiheästi Tampereelle, Valkeakoskelle, Lempäälään ja Helsiinkiin.
Alue on erittäin voimakkaasti kehittyvä, ja sinne on tulossa runsaasti suuria autoliikkeitä yms. Alueella toimii jo nyt mm. Lidl, Puuilo, Tokmanni, IdeaPark, Auto-Outlet, Novoset, RealMachinery, Teräselementti jne.

 

Koy Tallipark:n materiaalivalinnat on tehty kestämään ja siksi tilojen arvo säilyy vuodesta toiseen. Jokaisessa osakkeessa on vakiovarusteluna mm. moottorikäyttöinen nosto-ovi, vesitiiviit epoksi-pinnoitetut lattiat, öljynerotuskaivo ja internet-yhteys. Korkea viiden metrin sisäkorkeus mahdollistaa parven rakentamisen esimerkiksi toimisto- tai sosiaalitiloja varten. Piha-alue on valaistu ja asfaltoitu, ja siinä on tallentava kameravalvonta.

 

Yhtiön arvoa lisäävät ammattimainen isännöinti- ja kiinteistöhuoltosopimus. Laajan vakiovarustelun lisäksi tiloista on mahdollista tehdä oman näköisensä monipuolisella lisävarustelulla, joten etsitpä yritys-, toimisto-, tai harrastustilaa tai näiden kaikkien yhdistelmää, me voimme toteuttaa sen.

 

Tilojen koot alkaen 35m² ja 55m², tiloja on helppo yhdistellä. Kaikki tilat on 4 metriä korkealla ja 3.5 metriä leveällä sähkötoimisella nosto-ovella varustettuja.